Vervolg.... hoe begon ik mijn bedrijf

Gepubliceerd op 18 april 2024 om 10:20

Nou daar gingen we dan. Ik reed naar huis van de sessie waarin ik bewust was gemaakt, praat over wat je dwars zit.
Het hoeft en kan niet altijd 100% goed gaan. Iemand zei wel is tegen me: Als iemand vraagt alles goed? Is mijn standaard antwoord: Veel goed. Heel logisch eigenlijk. Er is niemand bij wie alles altijd goed gaat. 

 

Eenmaal thuis gekomen ging ik is goed overdenken wat wil ik hier nu mee?
Hoe gaaf is het als andere dit gevoel ook hebben en er soms dingen op hun plek vallen dat je denkt: huh wat is dit dan?

Soms heb je misschien ook niet door dat er onbewust iets aan je knaagt. Je loopt misschien al 20 jaar rond met het idee ik zou wel is wat anders willen met mijn leven maar ik heb de kinderen, werk al heel lang bij mijn werkgever en dit is eigenlijk wel heel fijn deze stabiliteit. En begrijp me niet verkeerd als dit prima is voor jou gewoon lekker blijven doen ik ben de laatste die je iets wil opleggen, maar hoe gaaf is het als je achter dingen komt waarvan je denkt: Kijk dit bedoel ik, dit heb ik gemist of dit was de oorzaak van mijn onzekerheid voor die andere baan. Of ik wil heel graag een B&B in Spanje. Ik doe het gewoon!!!

 

Voor mijzelf was het ook een hele lastige. Wat wil ik precies met deze opleiding. Gaan mensen mij wel leuk vinden? Gaan er wel mensen op mijn bedrijf afkomen?

Wat ik altijd bedenk voor mezelf, waar jij voor staat is goed. Twijfel niet aan je kwaliteiten. Ga open ergens in. Ga waar jij voor staat en mensen zien wat je uitdraagt.

 

Zoals mijn over- groot oma altijd zei: Blijf jezelf er zijn al genoeg andere!!

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.